Útvonal repülések – Börgönd

A kovetkezo utvonal egy nagyobb korv volt Budapest korul: Godollo – Tapiosag – Ujhartyan – Kiskunlachaza – Borgond – Budaors – Janos hegy – Dunakeszi – Godollo.

Börgönd - Gödöllő kör Budapest körül

Börgönd – Gödöllő kör Budapest körül

Ez egy 1 óra 44 perces kor volt 4 leszallassal. Egyebkent a legtobb ido a tervezessel megy el a mar emlitett dolgok miatt (repuloter informaciok beszerzese). Itt egy pelda az alap adatok szamitasara: Borgond – Godollo alap adatok. Borgondon, meg Budaorson nem szaltam meg le, ugyhogy legalabb volt valami ujdonsag is. Egyebkent voltam volna repulni korabban is, de mostmar a reggeli idopontok sem jok, mert Godollo mellett mindig kod van reggelent, es 5km latotavolsag alatt a szabalyok nem engedik meg a latva repulest. Mostmar repulesi tervet is leadtunk, ugyhogy a informacios szolgalattal is kellett beszelgetni. Kulonosebb probelma nelkul ment lenyegeben. Viszont aprobb hianyossagok illetve pontattlansagok voltak. Ja egyebkent megkaptam a legiforgalmi terkepet (ICAO legiforgalmi terkep) ami egy kicsit mashogy nez ki mint a megszokott navigacios terkep (klikk a kepre) – tobb informacio van rajta illetve a kulonbozo legterek is lathatoak.

Azert, hogy egy kicsit hatekonyabbak legyenek a repulesek a tovabbiakban en javasoltam a nagyobb korok megtetelet, mert igy jobban gyulik az ora, masreszrol messzebb tudunk menni, es kevesebbszer kell szabadsagot kivenni. Ugyhogy lekozelebbi utvonalunk a Balaton korul lesz – szepnek igerkezik.