Más irány más látvány

A vizsga előtti utolsó alkalommal ugyanezt az útvonalat repültem le, csak a másik irányból. Ki gondolná, hogy ugyanazon az útvonalon visszafelé repülve teljesen más dolgokat is lát az ember. Hát igen – rögtön még Visegrád előtt egy kis külszíni fejtést.
Ezután jött a Visegrádi vár.
Majd egy jó kis turbulens időjárással a hegyek között, ezután meg egy eléggé erős napsütés, de a légkörben a látótávolság nem az igazi, mert nagyon párás – így nem annyira látsz a levegőből messzire. Mindenesetre próbáltam készíteni pár képet a repülőből Eszregomnál is.
Esztergom és Tatabánya között semmi érdekes. Viszont Tatabánya után megint egy külszíni fejtésbe futottam azaz repültem 🙂 .
Majd vissza Dunakeszire. Solymár előtt persze kivételesen kikerültem a dombokat, mint hogy átmenjek rajta.
Ami még meglepő volt, Visegrád előtt, hogy egyszer csak azt láttam hogy egyszer csak egy Cessna elhúzott a jobb szárny alatt. Na a másik rögtön el is kezdett az irányítással rádiózni, hogy itt volt egy repülőgép, volt-e repülési terve stb… Persze volt. Én nem is rádióztam, mert már az esemény megtörtént – azt meg már minek kommentálni ami megtörtént. Egyébként az irányítás szokott szólni, hogyha valami forgalom van a környékünkön, de ez csak tájékoztatás. A fő hogy nézzünk ki a kabinból, mert nem mindenkinek kell repülési tervet leadnia.
Hát akkor ennyit egy PPL(A) a kiképzésről. Jöjjön a vizsga…