Vizsgaútvonal repülés egyedül

Miután sikeresen újra összerakták a repülőgép porlasztó fűtését, újra lehetett repülni. Egy kis közös iskolakörözés után, átvettem a gép felett az uralmat és immár egyedül megkezdtem a Tatabánya felé repülést. Érdekes, hogy kétszer ugyanazon az útvonalon repülve sem mindent ismer fel az ember, illetve ugyanazt csinálva sem ugyanazon a kurzuson fog haladni (pl.: másfelől fúj a szél). Jelen esetben szembe szélnek mondanám, ami azt eredményezte, hogy kb a 20 perces utat 25 perc alatt tettem meg. Az arra pont elég, hogy mindig azt hiszed, hogy ez már a másik falu, de rá kell döbbenned, hogy nem még mindig ugyanott vagy 🙂 – Különösen igaz ez erre a Robin ATL repülőgépre ami alapból eléggé lassúcska.

Nyilván egyébként a fordulópontokat már messziről látod, hiszen már jártam ott egy hete.

Esztergom illetve Visegrád majd a Duna mentén visszarepülni Kisoroszi – Szentendre útvonalon még mindig egy eléggé szép útvonal.
A repülés gond nélkül megtörtént teljesen élvezhető volt kb 1 óra 20 percet tartott.
Emellett a repülőtéren, keményen görgetjük az adminisztrációt, hogy minden elkészüljön a felterjesztésig. Mivel már pár éve megkezdtem a képzést ezért van egy kis bonyolultsága az adminisztrációnak.